top of page

Ria van Alebeek

Mijn naam is Ria van Alebeek.

Ik begeleid mensen die vragen hebben rondom hun persoonlijke ontwikkeling. Ik doe dat door met hen samen te ontdekken wat hun verlangens zijn. Dit verbeelden maakt die zoektocht vaak helder en brengt beweging in het denken, voelen en willen. Zodat er weer verbinding is met hun kracht en levensvreugde en ze weer het contact kunnen voelen met wie ze zijn. Tijdens de retraites ben ik een reisgezel op pad. Het leven zie ik als een reis, die zich afspeelt in de dagelijkse werkelijkheid. Deze kan zich ook in gedachten of via beelden op papier voltrekken.


De naam van mijn bedrijf komt voort uit het verlangen naar de reis, het op weg zijn op velerlei manieren. Bewegen of in beweging komen is in mijn werk een belangrijke kracht. Het doel van de reis is hierbij niet het belangrijkste maar de reis zelf. Mijn roots liggen in het onderwijs waar ik op verschillende manieren jongeren heb begeleid. (o.a. biologieonderwijs).


Momenteel ben ik als docent verbonden aan de Opleiding Genezend tekenen in Zutphen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van het begeleiden van mensen en zingeving.


www.beeldreis.nl

06-28456573

Ria van Alebeek
bottom of page